AE911Truth: complotdenkers of kritische wetenschappers?

Onlangs gaf Richard Gage namens AE911Truth een lezing aan de TU Delft. De 2300 architects en engineers van AE911Truth proberen d.m.v. de ‘scientific method’ aan te tonen dat de Twin Towers en WTC 7 naar beneden zijn gehaald d.m.v. controlled demolition. Andere field experts zeggen weer dat AE911Truth gebruik maakt van de ‘reversed scientific method‘,

Je zou dan ook denken dat er bij zon controversiële thema-avond aan de TU Delft gekozen wordt voor een debat i.p.v. een lezing. Alhoewel je dit soort ‘complotdenkers‘ natuurlijk niet teveel aandacht moet geven, want: “Discussiëren met deze idioten is een verspilling van je tijd. Er zijn al zo vaak tegenargumenten gegeven voor hun belachelijke ideeën.” Aldus Dap Hartmann (astronoom aan de TU Delft).

Nu beschik ik misschien niet over de nodige expertise om te kunnen beoordelen aan welke argumenten van field experts de meeste waarde moet worden toegekend, maar wat ik me wel afvraag is waar volgens Hartmann dan precies de grens ligt tussen ‘kritisch denken’ en ‘complotdenken’. Wanneer is iets een mening en wanneer spreekt men van wetenschap? Bekijk de lezing (met Nederlandse ondertiteling) van Gage en oordeel zelf:

Advertenties

2 gedachtes over “AE911Truth: complotdenkers of kritische wetenschappers?

 1. Met respect, Niels, de tegenstelling die u suggereert is tamelijk arbitrair. U verstrikt uzelf in schuiven met definities.
  Al Qaida is het mooiste voorbeeld van complotdenken, dat een ‘wetenschappelijke’ objectiviteit wordt toegedicht.
  U diskwalificeert uzelf meteen al in het begin met uw feitenvrije vooringenomenheid. Als dat Cage van dat ‘soort complotdenkers’ is. Daarmee geeft u aan zelf het nadenken te hebben gestopt.
  Nu is het zo dat je nadenken moet stoppen om jezelf op een site onder censuur als nu.jij te kunnen en willen handhaven. U wekt niet de indruk dat u werkelijk geeft om de feiten en een kloppende verklaring. Of toch?

  Dan moet u ’s opletten hoe onze universiteiten wetenschap hebben ingeruild voor de 3de geldstroom.
  Het merendeel van de ‘wetenschappers’ in hun ivoren toren, hechten meer aan macht, invloed, baangarantie dan aan integriteit. Een zekere dosis van kadaverdiscipline tot en met regelrechte initimidatie is daar niet vreemd aan.

  Vermoorde wetenschappers, en klokkenluiders, is een trend met epidemische vormen. Als je het snapt, zie je het.
  http://nl.scribd.com/doc/117980555/De-Geschiedenis-Als-Complot
  Cases of Fabricated Evidence:
  http://web.archive.org/web/20040222021643/http://www.cooperativeresearch.org/wot/sept11/fabrications.html
  PRETEXTS for War:
  http://www.takeoverworld.info/pretexts.html#griffin
  NORMAN DODD The Hidden Agenda for World Government (summary:

  Het programma om klokkenluiders, kritische wetenschappers (prof. Kelly, Pim Fortuijn, van Traa, Glenn Thomas in MH17, eva.) te vermoorden; uiteraard wordt gezorgd dat de moorden lijken als toevallige ongelukken.: Obama’s ‘Kill List’ Grows American Free Press: http://americanfreepress.net/?p=9135
  http://www.zerohedge.com/contributed/2013-09-29/nsa-central-us-assassination-program

  Steve Quayle – Dead Scientists DO Tell Tales: http://www.stevequayle.com/index.php?s=148
  U kunt zelf ook wel nazoeken hoeveel bankiers het laatste decennium zijn ‘omgekomen’. Denk bv. aan hoe welkom de dood van Dominic Strauss-Kahn de globalisten was. De man die intern kritisch was geweest tegen over het bedrieglijke beleid van het IMF, namelijk door middel van leningen landen en hun bevolkingen wurgen.
  Sindsdien is een ware golf van plotslinge dood onder bankiers opgetreden.
  Momenteel wordt iets eender door de media verzwegen. Nl, de golf van doden onder oppositiepartijen in de Ukraine.

  En wat betreft 9/11. Dat dat voor u nóg niet duidelijk is. 9/11 is de Pearl Harbor van onze tijd. Zelfde doel. Excuus creeren om los te gaan, met industrieel afslachten van onschuldige burgers. Dat afdoen als complotdenken is gemakshalve de ernste en urgentie van de wedergeboorte van het fascisme uit naam van het Westen negeren, verzwijgen, ontkennen of zelfs toedekken. De bewijzen stapelen zich op; een overweldigende hoeveelheid bewijzen worden door de media en politiek verzwegen en feitenvrij toegedekt (zoals met het etiket plakken ‘complotdenken’).

  Alle diensten waren al ruim te voren op de hoogte, wat waar en wanneer zou plaatsvinden. Gebleken is dat hierin rollen zijn gespeeld door m.n. de FED, Wall Street, Pentagon, CIA, NYC, Goldman Sachs, IAG, NORAD, US Air Force, US Navy, NSA, Witte Huis, Boeing, CNN, FOX, en nog tal van andere bedrijven en instellingen. Op beeld!
  Het is niet geloofwaardig vol te houden dat het een terreuraanslag is geweest. Dan heb je geen enkele moeite gedaan om je over de zaak enigszins serieus te informeren:
  Een paar hints:
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackbudget04.htm#1 DAY BEFORE 911 WTC attack!
  http://www.c-span.org/video/?c4505653/daniel-bland-calls-cspan-richard-gage-ae911org
  Context of ‘August 11, 1990 PR Firm Creates Front Group to Handle ‘Marketing’ of US Strike against Iraq’
  http://www.historycommons.org/context.jsp?item=a081190citizensfreekuwait
  http://www.boublog.nl/2011/09/18/911-en-de-spionage-fabriek-van-de-nsa/
  Andreas Von Bülow 9-11 Was An Inside Job:
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1789675/pg1

  Globalisten (nieuwspraak voor ouderwetse fascisten) laten zich – goedschiks – door niks en niemand tegenhouden. Het zal altijd wereldoorlog blijven. 3 hebben ze er al – ten koste van zo’n 100 miljoen onschuldige burgers – met succes uitgevoerd. Het zijn de psychopaten van de mensenhouderij. Altijd 1 of ander vijandbeeld fabriceren, altijd een excuus voor genocide. De shock doctrine. De geschiedenis blijft zich tot nu toe steeds herhalen.

  Doet u ’s wat nuttigs met de tijd die u aan social media besteedt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s