Kan hennepolie kanker genezen?

Dat cannabis kanker kan bestrijden is herhaaldelijk wetenschappelijk bewezen. Het Amerikaanse National Cancer Institute kwam onlangs met een overzicht van 35 wetenschappelijk onderzoeken over de werkzaamheid van cannabinoïden tegen kankercellen.

De Canadees Rick Simpson heeft hier ook jaren onderzoek naar gedaan en op basis van zijn bevindingen een documentaire gemaakt. In de documentaire komen tientallen mensen aan het woord die verklaren te zijn genezen door de olie van Simpson. We moeten wel bedenken dat Simpson 4 jaar lang honderden mensen heeft behandeld en maar enige tientallen kan laten zien die verklaren genezen te zijn. Pure wietolie heeft zeker kanker genezende eigenschappen maar dan dienen alle factoren wel gunstig te zijn.

Ongunstige factoren zijn:

– Cannabis telen is verboden, het is daarom moeilijk om de ideale indica soorten te verkrijgen. Rick had uiteindelijk honderden planten van zijn favoriete soort White Widdow achter zijn huis staan totdat politie met een inval daar een einde aan maakte.

– Als er sprake is van uitzaaiingen in kwetsbare organen zoals longen en lever kun je spreken van water over de dam. Uitzaaiingen zijn agressiever als de originele tumor.

– Chemo is meestal een gif dat het immuunsysteem aantast. De kanker bestrijdende capaciteit van pure wietolie is voor een groot deel gebaseerd op het in staat stellen van het immuunsysteem om kanker cellen aan te pakken.

– De meest patiënten wenden zich tot wietolie als alle andere mogelijkheden geprobeerd zijn en niet tot resultaat geleid hebben. M.A.W. het ziekteverloop is niet te stuiten en de kans dat pure wietolie dat dan wél kan als laatste redmiddel is logischerwijs klein.

Bron:

http://www.cannabis.info/NL/bibliotheek/3593-kan-wietolie-kanker-genezen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s