Monsanto

Hoi, wij zijn Monsanto. In het verleden zijn wij meerdere keren aangeklaagd voor oorlogsmisdaden. Maar ook vandaag de dag zijn wij onze streken niet verleerd:

Wij verkopen boeren over de hele wereld wurgcontracten en maken ze afhankelijk van landbouwgif en zaden door sneaky methodes van genetische manipulatie toe te passen. Op deze manier is het ons gelukt de hele agrarische sector te onderwerpen aan ons business model en verpesten we de biodiversiteit. En voor de boeren die geen zaken met ons doen hebben we ook creatieve manieren bedacht om ze aan te klagen.

En als het je niet aanstaat dan heb je pech. Want we hebben de voedselautoriteiten, de media, de politiek et cetera in onze pocket. En mocht het wereldwijde experiment van genetisch gemodificeerd voedsel toch voor problemen zorgen dan kunnen we ons altijd nog beroepen op de ‘originele’ zaden van alle planten op de wereld die worden bewaard in de Wereldzaadbank met het oog op toekomstige catastrofes. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij één van de grootste investeerders zijn in deze bank.

Onze religie is macht en winst, moraliteit is voor stinkende hippies. Gewoon ons voedsel wat elke dag op je plaat ligt opvreten en je bek houden. Zijn er verder nog vragen? Nee? Mooi!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s